Discover

De Ardennen

De Ardennen, gelegen in het zuidoosten van België, is een van de ongerepte natuurgebieden, rijk aan fauna en flora, met uitgestrekte loof- en sparrenbossen, heuvels en snelstromende rivieren. Bezoekers kunnen dwalen door de vele pittoreske dorpjes die verscholen liggen in de valleien waar tradities en folklore nog steeds voortleven en waar er kan genoten worden van de kunsten en ambachten van de regio.

De lente in de Ardennen is het seizoen om te wandelen, fietsen, vissen, kanoën en kajakken. Paardrijden, klimmen en mountainbiken zijn andere voorbeelden van populaire sporten in deze streek. De enthousiaste bergbeklimmer heeft een spannende keuze aan uitdagingen. In de winter zijn de Ardennen een leuk paradijs voor skiërs en langlaufers, of misschien houdt u meer van rodelen en sneeuwscooterraces. Actie genoeg in deze streek, zelf ondergronds. Enkele van de grotten zijn zeker een bezoek waard.

Tussen het groen liggen de stille getuigen van het Ardense verleden, zoals kastelen, forten en citadellen. Ze komen weer tot leven tijdens speciale evenementen en displays waar ridders en hun schilddragers de buurt in een slagveld veranderen.

Er zijn accommodatiefaciliteiten voor elk budget, zoals 5 * hotels, glamping, gerenoveerde kastelen en landhuizen met gastronomische restaurants en vergaderingen kunnen worden georganiseerd met de modernste apparatuur of op unieke locaties en buitenlocaties.

Quenten janssen 3 Mqr Smofz WE unsplash 2
Frans ruiter XZGNG Ldsy6 U unsplash 2
Raoul croes QA5xdhax DAA unsplash 2