Inspiring Belgium is een Destination Management Company dat onderdeel is van de BTS Travel Group, gevestigd in Antwerpen. Als een van de grootste spelers op de Belgische markt is BTS een goede partner om mee samen te werken. BTS Travel is een volledig geaccrediteerd bedrijf met Iata-licentie, aangesloten bij Garantiefonds en onderdeel van Radius Travel en Virtuoso.

Hotel Belgium M9Rmow-Ttyw

Travel Consultants

Met ons ervaren team van reisadviseurs zijn wij in staat om voor al uw evenementen een op maat gemaakt en “out of the box” programma te bieden. Wij zorgen voor unieke oplossingen voor al uw wensen en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke ervaring zult hebben in ons mooie land.

Wij bieden een full service pakket waarbij begrippen als zorg, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken voorop staan. We hebben een exclusief contract met lokale partners en kunnen u onderhandelde tarieven aanbieden.

Ervaren team

Klaar om te helpen

Samen heeft het team meer dan 50 jaar opgebouwde ervaring in de reisindustrie en staat het sterk met nieuwe trends en technologieën. Als Incoming Travel Agency zijn we gespecialiseerd in de MICE-sector en staan ​​we klaar om u te helpen met uw incentive, evenementen, teambuildings, meetings, productlanceringen, enzovoort in het bruisende België.

Wij organiseren graag avontuurlijke incentive reizen of teambuildings maar de veiligheid van de deelnemers staat natuurlijk altijd voorop. Het organiseren van een evenement dat aansluit bij de interesse, levensstijl, achtergrond en algemeen profiel van de deelnemers is erg belangrijk voor ons.


Contacteer ons

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een gesprek over uw noden en wensen of om een offerte aan te vragen?