België is het land bij uitstek voor meetings, incentives, congressen
en evenementen.

Wij zijn gespecialiseerd in de MICE-branche en zijn uitgegroeid tot een hoogwaardige bestemming die een antwoord kan bieden op al uw wensen en behoeften.

Door onze rijke geschiedenis kunnen wij een mooie combinatie bieden van erfgoed, cultuur en moderne technologieën en kunnen wij hiermee uw ultieme droomevenement creëren. Een goed voorbeeld van deze expertise is Tomorrowland, bekend als een van de beste festivals ter wereld.

Sal gh BV5 Yk Mp Flj4 unsplash

België is uniek

Heeft u al eens nagedacht over een bijeenkomst in een gotische kerk of een gezellige brouwerij? Veel van onze unieke historische sites kunnen worden gebruikt voor uw incentive of evenement. Vrijwel alle Europese bouwstijlen zijn in ons land bewaard gebleven zoals Art Nouveau, Hedendaagse Architectuur, Romaans en Barok.

Themareizen

Een van onze belangrijkste Unique Selling Points is de afstand. In minder dan een uur reist u van onze hoofdstad Brussel naar een van onze prachtige kunststeden. Of kan u een dagje strand combineren met een wandeling in de Ardennen. In ons land is dit allemaal mogelijk. Alle steden zijn met elkaar verbonden door verschillende treinroutes en lange snelwegen, maar ook door mooie idyllische landweggetjes waar u onderweg wat sightseeing kunt doen.


België

De Perfecte Hub

Met de centrale ligging in West-Europa en de verbindingen met andere grote steden zoals Parijs, Amsterdam, Londen, Keulen, etc. kunnen wij de perfecte hub voor u zijn.

Onze internationale luchthaven Brussel heeft meerdere vluchten per dag en verbindt bijna elke belangrijke stad ter wereld. Bij aankomst bereikt u vrijwel elk eind van België binnen een uur, wat een groot voordeel is!

Vergeet niet dat Brussel wordt beschouwd als de hoofdstad van Europa en dé bestemming is voor vergaderingen en congressen.

Mirroring 4661419 1920

Nog steeds niet overtuigd?

Als deze voorgaande redenen u nog niet hebben overtuigd om uw evenement in België te houden, volgen hier enkele andere interessante feiten:

  • België telt 1100 verschillende bieren en 160 brouwerijen. We kunnen een bier-themareis of tour met bezoek en proeverijen organiseren.
  • De Belgische keuken is voortreffelijk en bevat vele heerlijke gerechten, en niet te vergeten onze uitstekende chocoladedesserts en pralines.
  • Belg heeft een overvloed aan UNESCO-werelderfgoedsites en een rijke geschiedenis die in uw evenement kan worden toegevoegd.
  • Dat de Belgen weten hoe ze moeten feesten is geen geheim! Met meer dan 300 festivals en enkele van de beste internationale DJ's zijn we perfect fit om ons jong en vrij te voelen.
  • We hebben een geweldig fietsnetwerk dat door het hele land loopt, wat België tot een paradijs voor fietsers maakt.
  • Door de diversiteit van de bevolking spreken we veel talen.
  • België staat bekend om zijn strips, die over de hele wereld beroemd zijn.