Over

Hotel Julien

In het hart van de historische stad Antwerpen vindt u het chique en mooi vormgegeven Hotel Julien. Deze stedelijke retraite biedt gasten een oase van rust in een ontspannen en gastvrije omgeving. Het hotel is gevestigd in twee 16e eeuwse panden en is liefdevol gerestaureerd. De authentieke kenmerken worden moeiteloos gecombineerd met een eigentijdse inrichting om u alle comfort te bieden.

De locatie is de perfecte uitvalsbasis om de prachtige stad te verkennen: een kosmopolitische schuilplaats op slechts enkele minuten lopen van de belangrijkste winkelstraten en enkele van de beroemdste Belgische ontwerpers en eetgelegenheden.

Geniet van een heerlijke cocktail voor het diner in de bar, lounge met de dagbladen bij het open vuur of geniet van een goed glas wijn op het dakterras met een spectaculair uitzicht op de kathedraal.

In de weelderige groene ruimten en binnenplaatsen van Hotel Julien komt u tot rust na een lange dag werken.

De lichte en luchtige meeting zaal kijkt uit op de weelderige groene binnenplaats en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering of presentatie.

Hotel julien website rooms and suites header 01
Hotel julien website gather 18
Hotel julien website about 03
Hotel julien website about 01 0

Stuur ons een bericht

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een meeting of event op deze locatie?
Neem contact met ons op om speciale prijzen te verkrijgen.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.