Over

Radisson Blu Astrid Plaza

Het Radisson Blu Astrid Hotel ligt in het centrum van Antwerpen waardoor u meteen de prachtige stad inwandelt. Het is een klein stukje lopen via het Astridplein naar het Centraal Station van Antwerpen, een architectonisch indrukwekkend gebouw en vervoersknooppunt. Ons mooie hotel, ontworpen door architect Michael Graves, biedt uitzicht over de indrukwekkende, 19e-eeuwse architectuur van het gebied en ligt dicht bij het modedistrict en de diamantwijk.

Het hotel biedt 253 gerenoveerde kamers en suites, en u kunt er ook voor een langere periode verblijven. Alle kamers zijn ontworpen door architect Alex Kravetz en beschikken over eersteklas voorzieningen, zoals flatscreen-tv’s en gratis wifi.

Maak gebruik van onze eigentijdse vergaderfaciliteiten, bestaande uit 15 conferentieruimten verdeeld over twee verdiepingen. Organiseer grotere evenementen in onze elegante balzaal, met ruimte voor wel 600 gasten. Zowel onze Reception- als Diamond-zaal biedt prachtige uitzichten op het Centraal Station van Antwerpen: het ideale onderkomen om indruk te maken op gasten. Ontdek onze vergaderarrangementen met een keur aan cateringmogelijkheden die zijn samengesteld voor verschillende stemmingen en decors.

Onze eetgelegenheden in het hotel bieden de hele dag verse, seizoensgebonden gerechten. Ga naar Aurora, gelegen op de 2e verdieping, en begin uw dag goed met ons heerlijke ontbijtbuffet. Bij Made in Antwerp geniet u van internationale en Belgische gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten. Kom langs in de Starbucks® op de begane grond van het hotel en geniet van uw favoriete koffie zonder het hotel te verlaten.

232795444
155790170
121065684
16256 116433 f67608243 3xl

Stuur ons een bericht

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een meeting of event op deze locatie?
Neem contact met ons op om speciale prijzen te verkrijgen.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.