Over

NH Gent Belfort hotel

In NH Gent Belfort zit u als toerist meteen in het hart van de stad. Na slechts 5 minuten lopen bent u al bij bezienswaardigheden als de kathedraal, het Gravensteen en het belfort. Bovendien hebt u alle bars en restaurants direct om de hoek.

  • een paar minuten lopen naar de Graslei, de haven vanwaar u boottochtjes kunt maken
  • tegenover het stadhuis
  • 750 meter naar het congrescentrum Het pand en 2,6 km naar het ICC

Er zijn 174 kamers, waaronder Standaard en Superior kamers en Suites. Sommige kamers zijn ingericht in een meer klassieke stijl, met tapijt, terwijl andere moderner zijn en een hardhouten vloer hebben.

  • alle kamers hebben 'NH Sleep Better'-matrassen
  • gasten in een Suite krijgen een badjas en slippers, plus een gratis fles water
  • aansluitende kamers beschikbaar

Behalve een bar en een restaurant waar u ontspannen kunt zitten, is er ook een terras: hier is het in de warmere maanden goed toeven. Er is ook een sauna in onze fitnessruimte. Voor speciale gelegenheden hebben we een indrukwekkende middeleeuwse gewelfde kelder.

  • ondergrondse parkeergarage, tegen betaling
  • oplaadpunt voor elektrische auto beschikbaar
  • fitnessruimte met sauna
  • Bekroond met het Green Key-certificaat, een wereldwijd erkende certificering in de toerismesector, dankzij de inzet voor het milieu

Er zijn tien multifunctionele ruimtes, waarvan drie met daglicht. Voor vergaderingen biedt de grootste ruimte, in een theateropstelling, plaats aan 400 mensen, maar we kunnen er ook een geweldige ruimte voor een bruiloft van maken. En als u een cocktailparty of een ander speciaal evenement voor ogen hebt, moet u beslist eens een kijkje nemen in onze bijzondere gewelfde kelder.

Onze eerste eetgelegenheid is de ontbijtzaal, waar 's ochtends onder andere wafels en pannenkoeken op u staan te wachten, naast zeer veel andere gerechten.
Het diner wordt geserveerd in ons chique restaurant, vanwaar u door de grote ramen op straat uitkijkt.
Voor een Belgisch biertje, maar natuurlijk ook voor andere drankjes of om wat te eten, kunt u even rustig in onze gastvriendelijke bar komen zitten.

Nh gent belfort
Breakfast area
038c4f83 z

Stuur ons een bericht

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een meeting of event op deze locatie?
Neem contact met ons op om speciale prijzen te verkrijgen.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.